Bildbehandling

Skanning

Bildbehandling

Som bildbehandlare, och fotograf i grunden, är det känslan och intresset för detaljer som ligger i fokus. Allt för att skapa en naturlig men nästintill perfekt upplevelse av en skannade negativ eller utskrift. Arbetet sker bl.a. med en noggrann precision av ljussättningar, anpassningar och finjusteringar på de “rätta” ställena.

Scanna negativ :

Skanna fotonegativ: Digitalisera dina gamla diabilder och negativ.

Vi hjälper dig att scanna in dina Negativ och Diabilder!

Vi kan göra papperskopior av både Negativ Färgfilm, Svartvit och Diafilm.Du väljer själv vilken storlek som passar! Du kan även få dina bilder scannade till DVD eller USB minne för framtida förvaring. Vi kan leverera snabbt & garanterar marknadens bästa kvalité för negativscanning.

Man arbetar även med avancerat montage av en bild eller konst, allt för att skapa en fantasifull och förvrängd uppfattning av verkligheten som ändå ska kännas naturlig och verklig. Utöver detta tillkommer även jobb såsom att anpassa bilder inför tryck (till tidningar, böcker eller digitala medier), lägga 3D-objekt i en bild, videoredigering, lägga in text på annonser, byta bakgrund på en bild, etc.

Ni finner ett urval av mina bildbehandlingstjänster nedan

Bildbehandlingstjänster

Language