Bryllupsfotograf i Norge:
Bryllupsfotograf med unike ideer, min myte er å ta unike og magiske bilder, jeg elsker også å dokumentere bryllupet før, under seremonien og på festen. Magiske bilder er navnet på mitt konsept. Jeg er alltid et par dager før du planlegger stedet som slags bilder kan gjøres og hvordan du får paret ikke å bli stresset under bildesesjonen, ta bildene på riktig sted til rett tid.
Jeg har allerede klart å dokumentere ca 50 bryllup hvor jeg føler meg veldig fornøyd med resultatene. Nå er mitt motiv å gå til nye steder der naturen er så sjokkerende som norsk. Min første tur til Norge var fascinert meg. Jeg tenkte mye i Sør-Amerika da jeg så fjellene og havet ..
Jeg elsker å ta bilder på nye steder, hvert bryllup er unikt, og det er derfor jeg vil gjøre mitt beste arbeid.
Min nye jobb er å jobbe i Norge for å gå til bryllupet og å kunne dokumentere og fotografere på et vakkert sted.

text:google translate.

Bryllupsfotograf

Luis Acosta

15 + 2 =

Language