BARN FÖTOGRAFERING

Familjefoto,Bebisfoto
BOKA NU

BARNFOTOGRAFERING

Fotograf I Umeå Öst-Teg.

Barnfotografering-Välkommen på Barnfoto i Natur Miljö eller i studio! Hos Foto R.A.M Reklam & Annat Minnesvärt Foto&Print Öst på Teg Fotograf i Umeå Luis Acosta som hjälper er med de magiska bilder då alla trivs barnen och foräldrar vi skapar magiska minnen tillsammans. Hela familjen får vara med såklart.

Fotografering för hela familjen

Foto & Print i Umeå är det perfekta valet för dig som önskar bilder på dina barn och/eller din familj! Vi träffas i en miljö som vi väljer tillsammans, oftast ett ställe som ni tycker mycket om. Tillsammans hittar vi den perfekta platsen. Kostnaden för fotograferingen inkl 3 digitala bilder är 850;-. Detta är GRUNDPAKETET Barnfotografering som är det det ända du förpliktar dig till vid bokning och om du är nöjd med bilderna. Vilket tillvalspaket du önskar att köpa bestämmer du först EFTER att du sett bilderna. Det går också bra att köpa enstaka digitala bilder, dessa kostar 150;-/st. Vi låter fotograferingen ta den tiden det tar, oftast landar det på ca 1/2 eller 1 timma.

GRUNDPAKETET  INNEHÅLLER:

– Ca 0,5 timmes fotografering
– 1 digital bild som kan användas för egen framkallning av bilder upp till 30×20 cm
– mobilapp med vald bild

Pris: 850;- 1h

550kr 1/2 h
Vad gör vi om barnen är gnälliga?

Ingenting! Jag har fotograferat väldigt många barn och har aldrig behövt avbryta en fotografering för att någon varit gnällig. Vi leker, busar och skojar tills dem är på bättre humör, annars väntar vi en stund. Jag fotar i barnens takt och anpassar mig helt efter dem. Om det någon gång skulle hända att det absolut inte fungerar att fotografera så hittar vi en ny tid som passar.

babyfoto, babyfotografering, barnfotograf, barnfotograf i Umeå, barnfotografering, barnporträtt, bebisfoto, bebisfotografering, familjefotografering, fotograf i Umeå, fotograf Luis Acosta, fotograf Luis, fotograf Acosta- Umeå, fotostudio, Foto R.A.M photogrpahy, studio bebisfoto, syskonfoto,

 

 

 

Barnfotografering

9 + 7 =

Language